Иво Христов се изгаври с Елена Йончева и Корнелия Нинова – президентският говорител с опорни точки срещу аферите на БСП с приватизацията, офшорките и къщите за гости

Иво Христов2

Волно или неволно Иво Христов, който беше изстрелян от президенството в листата на БСП, си направи жестока гавра с колежката му Елена Йончева. Пред БНТ бившият секретар на Румен Радев заяви, че най-големият бич за България било, че парите ни отивали в офшорки и трябвало да има законодателство за офшорките.

Не може да му се отрече на Христов, че е напълно прав, но трябва ясно да каже, че водачът на листата на БСП Елена Йончева е обвинена в пране на пари и пусната под гаранция именно за жестока афера с офшорка.

Христов продължи и със скандалите за апартаменти и къщи за гости. Трябваше обаче да спомене, че именно Елена Йончева и нейното семейство са усвоили близо 400 хиляди лева европари, за да си направят луксозен комплекс от три къщи, които се разследват от прокуратурата и КПКОНПИ.

С евтин апартамент в София, както и втори ведомствен в Пловдив, се е облажил и неговия почитаем президент Румен Радев. И той е разследван от компетентните органи за аферата. Облажили са се и други от БСП, начело с лидерката му Корнелия Нинова.

Парите от еврофондове се материализирали в резиденции. Ама напълно е прав Иво Христов. Такава има семейството на Елена Йончева, такава си има и друг депутат от БСП – Васил Антонов.

Не може да му се отрече на Иво Христов, че е прав за грабежа на БСП, но да говори с имена и да не спестява това на Елена Йончева и на Корнелия Нинова – синята приватизаторка. И да внимава двете да не му избодат очите, че си прави кампанията с опорни точки точно по техните афери…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ