Докато кметът Тотев прокарва гейовщина в Пловдив, вижте какво прави Ангел Джамбазки в града

ангел джамбазки

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение за предстоящите евроизбори Ангел Джамбазки проведе срещи с представители на Съюза на международните превозвачи в град Пловдив два поредни дни. На срещата присъства и третият в листата и настоящ депутат от града под тепетата Александър Сиди. Той бе посрещнат с аплодисменти затова, че се опълчи срещу прокарваната в града от кмета Тотев гейовщина, покрай инициативата „Пловдив – европейска културна столица“.

Основна тема на дискусията иначе бе бъдещето на Пакет „Мобилност“ и борбата с двойните стандарти, които биват налагани от Европа. Джамбазки отново заяви своята подкрепа към един от най-развитите браншове в страната ни, даващ работа на стотици хиляди български семейства.

Той е категоричен, че в следващия Европарламент трябва да имаме квота в Комисията по транспорт. Задължително ще търсим съюзници сред унгарците, поляците и германците, отбеляза кандидатът.

Той призова хората дори да не гласуват за него, да попитат тези, за които ще дадат вота си, какво са направили за българската кауза. По думите на Джамбазки в момента в Европа пътуват над 70 000 български влекача. Това се дължи на Вашите усилия. Българите работят повече и по-евтино и успяха да завземат европейския пазар. Западняците се поизнежиха, не искат да карат камиони, за да не си счупят маникюра. Затова вкараха в пакета „Мобилност“ условия, които са неразумни – например защо трябва да се връща един камион на всеки 4 седмици. Откъде накъде ще казваш на един шофьор да се прибира „под домашен арест“, посочи Джамбазки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ