Вместо да прати 5 000 доброволци на границата, Марешки гледа да прати една любовница в европарламента

7 Dni Bulgaria13.05.20194860
веселин марешки

В началото на април лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки оглави спешен кризисен щаб за справяне с мигрантските проблеми по границата ни с Гърция.За такъв го избра Парламента.

Политикът обяви, че „ВОЛЯ – Българските Родолюбци” имат готовност да изпратят 5 000 доброволци. „Това са истински родолюбци, хора, които милеят за България и са готови да я защитават от всякакви набези на нежелани „гости”, заяви Веселин Марешки.

Оказа се поредните празни приказки на аптечния олигарх, трупащ милиони от монополното си положение на пазара. Вместо да прати 5 000 на границата, той гледа да прати една любовница в Европарламента!

На границата няма един доброволец, вместо това в партийната му листа за евровота, цъфна близък на Ердоган. Който точно с това се занимава – шантажира Европа с бежанците.

Вече един месец от подсъдимия Марешки чуваме какви ли не щуротии, какви ли не фантасмагории. За работата му като шеф на един от най-важните кризисни щабове – нищо. Дето се вика по всичко личи, че Марешки има воля да отвори границите за бегълците.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ