Арестуваха шофьора, убил жена си пиян при катастрофа!

астра катастрофа1

Варненският окръжен съд задържа под стража 44-годишния Васил Василев за това, че на 5-и май тази година, пиян предизвика пътен инцидент, при който загина жената, с която живеел на семейни начала и причини средна телесна повреда на още един пътни в авномобила. По данни на прокуратурата кръвната проба на Васил показала, че е седнал зад волана много пиян – д 3.65 промила.

Жестокият инцидент стана във варненския квартал „Владиславово”. Васил и жена му били на пикник. Въпреки че поел огромно количество алкохол, той качил жената и още един мъж в колата си и тръгнал да ги прибира. По време на движение изгубил контрол над колата, излетял от пътя и се забил в тролейбусен стълб. При удара на място 52-годишната жена загина на място, а возещият се на задната седалка мъж беше откаран потрошен в болница.

Васил вече е осъждан за причиняване на средна телесна повреда в катастрофа. През 2013 г. му е било наложено административно наказание – лишаване от право да управлява кола за 2 години и глоба в размер на 2000 лева, след отказ да бъде тестван за употреба на алкохол.

Снимката е илюстративна!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ