СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ! Дадоха Пеевски на ВКП, престъплението е за 3 години затвор

Делян Пеевски

БОЕЦ внесе сигнал срещу Пеевски до ВКП за престъпление по чл.313 от НК.

По думите на движението това е втора стъпка, която предприемат, като продължение на битката по казуса „Пеевски“ и незаконното му по думите им участие, като кандидат в предстоящите избори за Европейски парламент.  Според „БОЕЦ“ Пеевски не отговаря на няколко задължителни условия да е кандидат за евродепутат и едно от тях е живеенето най-малко последните шест месеца в България или на територията на друга страна членка на ЕС.

„БОЕЦ внесе сигнал срещу Делян Пеевски до ВКП за престъпление по чл.313 от НК! Предвиденото наказание е до три години затвор. Това е втората стъпка, която предприемаме, като продължение на битката ни по казуса „Пеевски“ и незаконното му участие, като кандидат в предстоящите избори за Европейски парламент!

През изтеклите две седмици БОЕЦ сезирахме със сигнал ЦИК и стигнахме до дело във ВАС, за да докажем, че Пеевски реално не изпълнява условията на закона, а от публикуваните от сайта Биволъ полетни данни и номерата на паспортите на Пеевски става ясно, че той е пътувал десетки пъти до ОАЕ и прекарва огромна част от времето си там, като фактически пребивава в Дубай и от декември миналата година няма данни да се е връщал в България. Подчинените на мафията институции изпраха Пеевски, като заявиха че „Закона не се интересува къде фактически живее Пеевски, важното е, че има постоянен адрес в България.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ