Последни разкрития: Ето какво е направил Стоян Зайков преди убийството на Милена!

0

Стоян Зайков-Чане, който вече четвърти ден е издирван за убийството на бившата му приятелка Милена Шишкова, е изтеглил всичките си спестявания преди да изчезне миналия петък. Това гласи една от последните информации за бившия затворник, която обаче не е потвърдена официално, уточнява trafficnews.bg.

Полиция и барети продължават да търсят следи от беглеца, който застреля в четвъртък вечерта 38-годишната фризьорка Милена, от която има син. Разследващите са поискали от местните власти пълен списък на изоставените сгради и постройки, за да бъдат претърсвани една по една. Проверките вече обхващат район от 20-30 км около Костенец.

Зайков не е обявен за международно издирване, въпреки че е имал най-малко 12 часа преднина, за да се опита да мине границата.  Причината е че още от преди години има заповед да не напуска страната.

Беглецът най-вероятно се крие в околностите на града, защото като иманяр и бракониер познава отлично всички възможни скривалища, коментират местните хора. Това и че няма мобилен телефон от една година затруднява разследващите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ