От последните минути: Оферта полетя към Кобрата преди да чуе присъдата

a4365a91ce6f423383a4badb87cae206

Интересна оферта постъпи към Кубрат Пулев часове преди заседанието на Атлетическата комисия на Калифорния, но то не е от скандалната Джени Суши, а от другия ищец Богдан Дину.

Румънецът настоява за анулиране на резултата за титлата на IBF в САЩ, който загуби от Кобрата, по думите му след няколко непозволени удара в тила, и представя конкретна оферта за гала вечер в София.

„Готови сме с оферта към Пулеви. Дори за по-малкия брат Тервел сме подготвили опонент. Това е Цезар Журатони. Той имаше слаб период, но тази година се върна по-силен от всякога и искаме да го включим в битка за континентална или интерконтинентална титла. Ако не искат бой с него, можем да предложим и Даниел Буциуц, както и други класни състезатели. Готови сме да направим страхотна гала в София, в която съм убеден, че Дину ще е крайният победител над Пулев. Богдан може да го бие във всяка точка на земното кълбо“, заяви промоутърът на румънския боксьор Сорин Флоря.

„Нямам търпение да си отмъстя на Пулев. Той с нищо не е по-добър от мен, с абсолютно нищо. Готов съм да го бия дори в дома му, за мен това не е проблем“, сподели с увереност и Богдан Дину пред медиите в родината си.


2 comments

  • Georgi Vasilev

    14.05.2019 at 14:43

    Пикльо, сам си подладаше темето, та дано го ударят! Как ще гарантира, че при нов двубой, ще се бие само лице в лице? Не мму се връзвайте! Това е страхливец, а не боксьор!

    Reply

  • Georgi Vasilev

    14.05.2019 at 14:49

    Боклук! Как ще те ударят в тила, при директен двубой, ако не си се уплашил и не си обърнал гръб? Може само, ако нарочно си подложил тилът си! Долно и непочтено!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ