Кубрат Пулев искрен до болка: Разкри огромна тайна свързана със Джени Суши (Снимки от изслушването)

4

„Очаквам институцията да се отнесе справедливо към случая”. Това обяви Кубрат Пулев, който е изправен пред най-тежката битка, която може да му коства кариерата, предаде Нова тв.

В 20:00 часа българско време Спортната комисия в Калифорния започна изслушването по скандала с целувката с репортерката Джени Суши. Американката обвини боксьора в сексуален тормоз и поиска 600 000 долара обезщетение.

„Винаги съм готов за всякакви битки. Не виждам защо да не съм готов”, заяви Пулев.

„Истината е, че нейното твърдение …, не един път казах, че съжалявам за действието ми, то беше подбудено от съвсем естествени причини. Не виждам защо трябва да правим от мухата слон. Няма смисъл да се изопачава истината и фактите”, заяви Пулев.

Боксьорът сподели, че на партито след мача Джени Суши му сипела комплименти през цялото време, на моменти дори му ставало неудобно. Той призна, че е имало втора целувка помежду им, след като журналистката сяда доста близо до него.

Истината била, че той не чувствал Джени точно като журналистка през цялото време.

След въпросното интервю Кубрат я помолил да изтрие частта с целувката, тъй като си има приятелка и тя обещала, че ще го направи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ