Ловецът на мигранти Динко изуми, спасява 200 прасета от сигурна смърт в Ришкия проход (Снимки)

динко

Фигурата на ямболията Динко Вълев, известен у нас като ловец на бежанци по границата, се откроява с яркото си присъствие около трагедията с умиращите близо 200 прасета от катастрофата в Ришкия проход. „Символът“ на Ямбол е пристигнал с черната си G класа СВ Х1Х1Х1 и е провел преговори с представител на фирмата – собственик на катастрофиралия товар, както и с превозвача, пише „Флагман“.

На мястото има тежкотоварната техника, която собствениците на злополучната жива стока вече са докарали на мястото на масовата трагедия. Всеки момент трябва да започне спасителната операция на животните, затрупани при пропадането на тира в канавката.

Динко твърди, че неговият джип е с много по-мощен двигател и цялостният тунинг на возилото, за което се говори, че струва близо 200 бона, е много по-надежден, отколкото специализираната техника.

Все още не се знае дали героят, който винаги се появява сред първите в подобни случаи, ще бъде включен в акцията. Времето е лошо, вече се стъмнява. Напълно възможно е екипите на гражданска защита да имат нужда от проявената мъжественост и самоотверженост на Динко Вълев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ