Трагедия потресе държавата: Шестокласници близнаци от Неделино останаха кръгли сираци

pexels-photo-220618-1280x960

Трагедия потресе Неделино, града започна акция за двама шестокласници близнаци, които останаха кръгли сираци след смъртта на баща им. Шестокласниците Борислав и Ивайло Хаджиеви загубват майка си като малки. Катя си отива от онкологично заболяване. Вчера издъхва и баща им Здравко. Преди време баща им паднал от дърво и имал травми, след това го довърши онкозаболяване. В социалните мрежи тръгна призив да се помогне на двете момчета финансово и морално.

Ренета Рашева пише: „Парите или нашата помощ няма да върнат думите „мама“ и „тате“ на устните на тези деца, но можем да подарим малко разбиране и финансова помощ, за да намалим липсите поне….всеки може да помогне! Почивайте в мир, Катя и Здравко….Неделино ще бди над рожбите ви!“

Днес в родопския град изпращат в последния му път бащата на двете деца.

Кметът на община Неделино Боян Кехайов заяви, че се обмислят начини, с които да се помогне както от общината, така и чрез инициативен комитет, който да събира дарения за близнаците. Със съдбата на децата се ангажира и депутатът д-р Даниела Дариткова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ