Президентшата Десислава лъска имидж със сина на Радев (Снимки)

Румен Радев, Десислава Радева

Десислава Радева е иззела майчинските задължения на първата съпруга на Румен Радев – Гинка. Президентшата се грижи като за собствено дете за сина на държавния глава, видя „Ретро“.

Като истински грижовна мащеха първата дама бе взела под крилото си юношата Георги по време на посещението на папа Франциск миналата неделя. Докато баща му правеше изявление на трибуната, той стоеше плътно до Десислава, седнали на столчетата, предвидени за официалните гости.

На мероприятието беше дошла и сестра му Дарина, която обаче пазеше дистанция от Ген. Деси. Преди самото пристигане на висшия католически духовник пред сградата на „Дондуков“ 2 Радева и доведеният й син отново бяха рамо до рамо сред множеството.

Деси и Георги дискретно си разменяха по няколко думи, а президентшата демонстрираше доброто си настроение с перманентна самодоволна усмивка. Двамата дори бяха съобразили облеклото си и носеха дрехи в почти еднакъв тъмносин тон.

Присъствието на сина на Румен Радев на подобен тип събитие е прецедент. През двете години от мандата му наследникът му никога не е бил негов придружител, а срещите на Георги с мащехата му също са изключителна рядкост. Не е ясно поради каква причина ученикът и сестра му бяха сред гостите на събитието.

Загадка остава и дали майка им Гинка е дала съгласието си те да присъстват, и то придружавайки втората жена на баща му, заради която Радев всъщност се разведе с красивата банкерка. Припомняме, че откакто е встъпил в длъжност, президентът се е появявал публично един-единствен път с едното от децата си. Това се случи по повод театралната премиера на постановката „Кралят Елен“, която държавният глава изгледа в компанията на дъщеря си Дарина през март миналата година. След развода двамата наследници на Радев живеят заедно с майка си Гинка.

Георги е ученик в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, а в свободното си време усилено тренира футбол. В началото на годината името му бе забъркано в скандал заради среднощен побой за момиче в софийска дискотека. Сестра му Дарина учи в друго школо, а амбициите й са свързани със сцената, защото от няколко години е част от актьорска трупа, с която пътува по театрални фестивали по света.

Десислава и Георги заемат местата си, за да изслушат речта на папата пред президентството


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ