Експерти за сблъсъка Ковачев-Станишев: Няма победител

ганев-бтв

Не мога да окроя победител от дебата, това са най-добре подготвените хора в двете листи на БСП и ГЕРБ. Така коментира дебатът между Андрей Ковачев и Сергей Станишев политологът от Тренд Димитър Ганев.

Станишев беше скрит от кампанията, забелязвам сега за първи път негова изява, вероятно това се дължи на вътрешнопартийните противоречия, добави Ганев. Според социолога Кольо Колев също няма категоричен победител от дебата. Ако Ковачев говори пред млади юпита, той е безспорен победител в този клас. „Учудих се на Станишев как не го захапа, че кога освен добро място за бизнес, кога ще стане добро място за живеене. Ако се говорят пред тези 42%, които са бедни, безспорният победител е Сергей Станишев“, подчерта Колев.

„Темите, които се засягат в дебатите не са тези, които вълнуват хората в България. Те няма да се решат от европейския, а от български дебат. Андрей Ковачев беше в дефанзивна роля, когато се говореше за скандалите, а при Станишев – съществените разлики между БСП и ПЕС за Истанбулската конвенция“, посочи Ганев.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ