Само в 7DniBulgaria.bg

Трима ученици от Тетевен получиха награди в народното събрание

8

За активната им работа като младши посланици на ЕП в България трима ученици от СУ „Георги Бенковски“ в Тетевен получиха награди в народното събрание.

Те, заедно със свои учители и съученици гостуваха там по покана на народния представител Иван Миховски. Велизар Зарков, Александър Данов и Драгомир Кавалски получиха копие на Търновската конституция, а всички ученици и гости на Миховски и колегите му и юбилеен сборник – 140 г. Народно събрание.

Откровен и непринуден разговор за парламентаризма, за отговорността на народните избраници, особено в отсъствието на безотговорната опозиция. Топло и сърдечно посрещане от страна на Цвета Караянчева, Даниела Дариткова и Таня Петрова – всеки от тях доказан професионалист, продължаващ да съвместява успешно различни роли.

Впечатляваща отдаденост и харизма на Иван Миховски, доближаващ се плътно до представата за народния представител като “слуга на народа” . Вдъхновяващ, подкрепящ, отстояващ и променящ млад лидер. Депутат с кауза и отдаденост, добър пример за всички млади хора. Така коментираха впечатленията си от посещението н Българския парламент участниците в срещите там.

Учениците бяха водени от Дочка Михайлова – главен учител в СУ “Георги Бенковски”, Лора Йорданова – старши учител по английски език и Дафина Николова – заместник-директор.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ