ИНТЕРВЮТО, КОЕТО ВСИЧКИ ЧЕТАТ! Основател на ДПС: Българи, излезте и гласувайте, довършете Доган!

35
Наглостта на Доган не признава граници – да се гавриш с обикновения човек по време на постите е не само срамно, но и непростим грях! Падишах, везири и местни дерибейове…това е сегашното ДПС. Доган разбра и вече го усеща интуитивно, че началото на края на неговата ера в ДПС е необратимо започнал.

Това казва за Фрог нюз адвокат Мюмюн Иълмаз, един от учредителите на ДПС.

– Искрен ли е Доган в посланието си за прошка? Как ще коментирате писмото на Ахмед Доган, в което иска прошка от „разочарованите и разсърдените“?

 

–  Не! Той знае, че разочарованието сред електората е пълно и няма как да му повярват, особено след поведението му в последните 6-7 години. Доган разбра и вече го усеща интуитивно, че началото на края на неговата ера в ДПС е необратимо започнал. Спасение няма.

Самото послание е една детска приказка, като „политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснатото движение към по-добри условия на живот с по -голяма свобода, отговорност и толерантност“!!!??? Тинтири – минтири! Както обича да казва той! ПО ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ – вярно! Той и близкото му обкръжение тънат в лукс и охолство. Електоратът мизерува и едва свързва двата края. Да се смееш или да плачеш!

 

ОТГОВОРНОСТ – ограбиха не само държавата барабар с резерва й (студен и всякакъв), източиха еврофондовете, па и посегнаха на имуществото на ДПС….

 

ТОЛЕРАНТНОСТ – не оставиха и един инакомислещ в ръководството, както в централата, така и по места. Падишах, везири и местни дерибейове…това е сегашното ДПС.

 

До там ли стигна най-големият и мощен производител на милионери, че да иска прошка от хората в този свещен месец на мюсюлманите!!! Ха стига бе!

Наглостта му не признава граници – да се гавриш с обикновения човек по време на постите е не само срамно, но и непростим грях!

 

В началото на януари в Кърджали бяхме се обзаложили, че ДПС без Кърджали не може да съществува! Сега остава Ахмет от село Боянските сараи да ни убеди в обратното!!!

 

А за прошката: прошка може всеки да поиска. И мюсюлманин, и християнин. И точно тук е ПРОБЛЕМЪТ на Ахмед Доган!!!

 

– За какви вътрешни борби в ДПС намеква Доган? Май няма и следа от пампозните му писаници от преди време?

– Вътрешни борби в ДПС никога не е имало. Или играеш по свирката на Доган или се измиташ. В ДПС ВИХРУШКАТА вътрешни борби няма, има само жестока конкуренция – кой да се подмаже повече на шефа (съответно да намаже повече).

 

Примери бол. Такъв пладнешки грабеж в последните 17-18 години никога не е имало. Нашите не се задоволяват вече с тризонети или пентахаузи! Те отдавна ги имат и то в изобилие. В сравнение с тях ГЕРБерите са като квартална банда от пубертетчета. Или по образно казано: Цветанов не може да стъпи на малкия пръст на един Джевдет Чакъров!

– Вярвате ли, че Почетният председател наистина се е замислил за младите в ДПС?

– В ДПС младите активисти са „произведени по свой образ и подобие“. Например: Мустафа Карадайъ, Хасан Азис, Илхан Кючюк и още няколко елитни активисти извървяха целия си съзнателен политически живот в ДПС – от младежи до зрели ръководители. Но за съжаление не успяха да излязат от калъпа на учителите си и сега младия електорат НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ, ДАЖЕ ГИ УПРЕКВАТ И ТО ОСНОВАТЕЛНО!!!

– Уволнението на Порожанов означава ли пропукване на „дружбата“ между ГЕРБ и ДПС?

– Оставката на Порожанов няма да разклати и с милиметър съюза между ГЕРБ и ДПС! Връзката е междуличностна и ще съществува, докато „единият не арестува другия“ – който е в час разбира!!! Просто, името на министъра е формалност!….

– Как мислите, че ще се представи ДПС на евроизборите?

– На предстоящите евроизбори ДПС се надява на ниска избирателна активност. Особено в своите бастиони. – Кърджали и Лудогорието. Затова съвсем съзнателно и пресметливо не сложиха техни кандидати в евролистата. Така може да вкарат поне трима евродепутати. Но при една висока изборна активност – в цялата страна и конкретно в тия райони могат да получат як шут и да се задоволят с двама евродепутати! Доган мечтае за ниска избирателна активност!!! Това обяснява и нестандартната за него предизборна „изява“!

Като брой гласове – трудно биха достигнали 300 хиляди. И то с купените гласове. Лесно ще се разпознаят!!!

 

Апел към всички избиратели в страната: ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА! В ТЪМНАТА СТАИЧКА БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ И ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ И УБЕЖДЕНИЯ. ТОВА Е НАШИЯТ ИНСТРУМЕНТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ВЛАСТ!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ