Александър Сиди, ВМРО: Непримирими сме в борбата срещу циганизацията на България

александър сиди

В интервю за „ПБ Новинар“ кандидатът за евродепутат на ВМРО Александър Сиди заяви, че той е съратниците му са непримирими с борбата срещу циганизацията на България, срещу циганските безчинства и терора, който се налага над хората. Като народен представител и по предложение на карловския съветник Светлозар Янков, Сиди е отправил питане към министъра на МВР с настояване в Розино ще бъде открит полицейски участък. Тогавашният вътрешен министър Радев отговорил, че в карловските села няма криминогенна обстановка и за това не се налага откриване на полицейски участък.

Благодарение на ВМРО на първо четене е приет законът, според който хората вече имат право, ако някой нахлуе в дома им, да се отбраняват. Със Сиди разговаряхме още за работата, която е свършил досегашният евродепутат и водач на настоящата листа Ангел Джамбазки, защо е важно на 26 май да се гласува, какво ще се случи, ако БСП излезе победител на евровота и за решението на нейния лидер да изведе групата на червените от парламента.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ