Ново риалити сменя Биг Брадър

1bb19cb0cdea969aa44a54ec47a73c5c_big

След като стана ясно, че няма да има повече сезони на култовия риалити формат „ВИП Брадър“, излъчван по Нова, Нико Тупарев и компания измислиха още по-атрактивен начин за привличане на зрителското внимание.

Тази есен на красив плаж, някъде по родното черноморие, световният формат „Игри на волята“ обещава да завладее България. Тази есен телевизията ще търси своите нови супер герои и обещава много изненади.

„Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности. Това е идеята“, споделиха от телевизията за формата.

„Игри на волята“ е популярно колумбийско риалити. Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

Шоуто отново ще се прави от успешната компания на Нико Тупарев – „Олд скуул“, която стои и зад „ВИП Брадър“ за България.

В битка за територия ще се впуснат три отбора, но само единият ще има привилегията да живее в супер лукс. Вторият тим ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот. А третият – остава без подслон и храна за седмица. Но както и в живота – всичко може да се промени много бързо и бедността да замени богатството за часове.

В надпреварата в „Игри на волята“ състезателите ще бъдат изолирани на остров и ще се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели паричната награда от 200 000 лева.

Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, Биляна Йотовска, както и спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Станка Златева, Серафим Тодоров, Таня Богомилова и много други. Спрягат се и имената на ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и Георги Валентинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ