Огромна трагедия: Коварна болест погуби родна топмоделка! Почина дъщерята на известна бизнесдама

Свещ

Елица Дочева, дъщерята на популярната дизайнерка и основател на „Ариес Уникат“ Светла Димитрова, е починала по-рано днес в Окръжна болница.

Тъжната вест съобщи във „Фейсбук“ ексцентричният художник, писател, режисьор и лeчител Иван Георгиев, известен и като Принц Папа Жан.

„След кратко боледуване от коварна болест днес 17. 05. 2019 година почина българският топ модел Елица Дочева – Димитрова, нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, дъщерята на голямата дезаинерка Светла Димитрова. Бог да я прости“, написа творецът.

За влошеното състояние на родния модел стана ясно от пост на тв водещата, актриса и певица Роси Русева в социалните мрежи. „Призовавам за всеобща молитва за живот и здраве. В Окръжна болница в реанимация лекарите се борят за живота и здравето, поразен от коварна болест, на българския топ модел Елица Дочева. Нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, само на тридесет и няколко години“. Приканвам всички приятели да се помолят за оздравяването й. Амин“, написа вчера Русева, цитирана от „Lifeonline.bg“.

Погребението ще се състои на Централните Софийски гробища на 19 май от 13.30 часа.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ