Диляна Попова преобразена без Блатечки (Горещи снимки)

Диляна попова2

Откакто не е във връзка с Асен Блатечки, Диляна Попова буквално цъфти от щастие. Топ моделката с изумрудено сини очи не оставя никого равнодушен с визията си. И по нищо не й личи, че е раждала преди няколко години.

В профилите си в социалната мрежа Диляна Попова не пропуска да сподели какво прави в ежедневието си, какви рекламни фотосесии снима, както и къде я отвеждат разни неочаквани пътувания из света.

От снимките си обаче, тя буквално грее, а ослепителното й излъчване дава повод на много нейни познати и приятели да отбележат, че тази метаморфоза при нея се случва малко след като се разделя с актьора Асен Блатечки, на когото роди и син.

„Това е ВИЗИЯТА! Няма случай, в който да мина покрай билборд с тази снимка и да не се загледам. Пленителна!“, гласи само един от многото коментари под фотосите на манекенката.

Разбира се, майчинството прави още по-привлекателна Диляна Попова, която, както се вижда добре, няма никакво намерение да остарява, а прилича все така на безгрижна тийнейджърка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ