Само в 7DniBulgaria.bg

Величествено: Внучка подари втори живот на баба си (Снимки)

1558010938_1

Колкото по-възрастен става човек, толкова по-трудно е да се избере добър и полезен подарък за него. Роднините и приятелите на по-възрастните хора обикновено се опитват да подарят нещо, което би било по-полезно в ежедневието. Но емоциите за възрастните хора са много повече от обикновен подарък. Една внучка решила да изненада баба си с нещо изключително необичайно…. И тя напълно успя! Вижте какво е дала на любимата си баба.

Кристина Пукова е чешка гримьорка. Тя е талантлив майстор, който вече и много известен в интернет заради качеството на своята работа. Кристина майсторски поставя грим и показва как са изглеждали клиентките й „преди“ и „след“ преобразяването. Ако погледнете работата на чешки гримьор, няма можете да повярвате, че на снимките стоят едни и същи хора. Така Кристина решила да се възползва от таланта си и да направи най-трогателното произведение през живота си – прераждането на собствената й баба.

Бабата на Кристина Пукова е имала юбилей и е навършвала 70 години. Тази годишнина ще бъде запомнена от рожденичката и гостите, а дори и от непознатите, които следят работата на чехкинята в интернет.

Първото, което Кристина прави, е да очертае веждите на баба си. Това е половината от успешния вид! Малко молив, червило, пудра, сенки за очи, спирала и руж … Ефектът е невероятен!

Това може да направи една капка грижа и правилно нанесен грим. Този подарък върна 70-годишната жена в младините й. Точно това, което по-възрастните хора искат толкова много! Чудесна работа, страхотен подарък!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ