Николета Лозанова се нае с тежка задача, пусна Тита на „пазара“

Николета Лозанова

С тежка задача се зае Николета Лозанова. Най-известната плеймейтка у нас упорито търси гадже на поп дивата Тита, научи „България Днес“. Протежето на Криско е на „пазара“. Тя се раздели с дългогодишното си гадже – Виктор. В момента Тита се опитва да намери любовта на живота си, но от няколко месеца удря на камък.

Половинката на Ники Михайлов и участничката в „Капките“ купонясваха здравата на партито по случай рождения ден на коафьора на НиЛо – Венелин Кондаков.

Едрогърдата изпълнителка на „Антилопа“ разкрива пред Николета, че има проблеми в любовта. Лозанова на драго сърце ѝ дава няколко съвета, тъй като нейният любовен живот е доста богат. Тя ѝ обещава, че ако види подходящ младеж, веднага ще каже на своята нова приятелка.

Двете набързо станаха първи дружки и демонстрират изключително близко отношение. Още на самото парти Николета представя Тита на няколко свои приятели. Дали те са се харесали на певицата и обратното, е въпрос на време да разберем.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ