Борисов обясни защо няма да подава оставка

Бойко Борисов

„Позволете да честитя на Мария рождения ден. Като й звънна аз и не вдигне, после като ме набере излиза Мария Неделчева към мен. Аз така съм ги изпратил. Това, че са се омъжили за чужденци не е нищо лошо, но аз си тача българските фамилии. Така започна гостуването на министър-председателя Бойко Борисов в ефира на bTV.

„Силата ни е местните структури. Аз бях научен изследовател във Франция и ГЕРБ с това ми направи впечатление“, коментира водачът на листата Мария Габриел

„Оставките са пречистване. Никой не се е родил министър, премиер или депутат. Оставките са нещо нормално. Моя синковец единия има една къща за гости, колежката от другата страна три. Нашият ще понесе наказателна отговорност.

За Костинброд не помните ли каква лъжа беше. Тогава Станишев и Мая Манолов занесоха сигналите. Това е хибридът, те в това са най-добри“, коментира Борисов.

„Те нямат друг шанс. В учебника на КГБ пише така: Най-добрият начин да унищожиш един човек е да подбереш избрани истини за него и след това да ги съчетаеш в подходяща комбинация.

Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6% от Костинброд. Готвим се за реакция в четвъртък-петък. Те виждат, че като аргументи нямат какво да направят. Разчитаха, че с кафяво, жълто, жлъч и компромати ще разклатят партията“, добави премиерът.

„Мария Неделчева в класи превъзхожда, се видя в дебата й с Йончева. Направеното от ГЕРБ няма алтернатива. Няма защо да подавам оставка

Няма да викам магистрати за консултации, това е намеса. Всяка сряда идва главният прокурор и зам.-главният. Те влизат и излизат заедно. Там се отчита дейността по битката срещу корупцията и контрабандата. Искам да напомня на Радев, че по времето на премиера Герджиков и той също ги събираше всяка сряда. Сиреч и Радев, когато беше назначил служебният премиер“, отсече Бойко Борисов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ