Невъздържана двойка го направи в парка пред погледа на майки и деца (Кадри за възрастни)

3

Една жена е арестувана, след като двойка бе запечатана да прави секс в обществен парк в Бисестър, Оксфордшайър, посред бял ден. Полицията е била алармирана след като телефонни кадри, заснели публичните интимности, са разпространени в социалните медии.

Във видеото може да се види как двойката без изобщо да се притеснява се занимава със секс сред преминаващи до тях пешеходци, включително мъж с бебе в количка.

Британската полиция е започнала разследване на инцидента като е потвърдила, че 30-годишна жена е била арестувана във връзка със случката, както и заради подозрение за притежание на наркотици.

Разследващият инспектор Джон Капс казва: „Бихме искали да говорим с всеки, който е бил свидетел на този инцидент. Това се случва в светлата част на денонощието в много обществена зона и ние вярваме, че има много свидетели на това действие, които все още не са се явили в полицията.“

Той продължава: „Инциденти от такъв характер са редки, но бихме искали да напомним и насърчим всеки, който е свидетел на подобни инциденти, да докладва за това на полицията.“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ