Скандално! „Демократична България“ извива ръцете на Гриша Ганчев, гони ЦСКА от Борисовата градина

дебили

Разкритата като крадец на чужди имена партия на пишман-еколога Тома Белев, част от розовата коалиция „Демократична България“, започна операция по извиване на ръцете на боса на ЦСКА Гриша Ганчев.

Наскоро една от лидерките на коалицията на Радан Кънев и Христо Бойкикиев – Марта Георгиева, качи следния текст:

Разгарът на предизборната кампания е, а ние сме затворили за цял следобед един знаков кандидат Тома Белев от Демократична България, с неговото напълно информирано съгласие, за да разкрием всички трикове, с които Столична община възнамерява да сече и застроява “Борисовата градина”.  От нас зависи дали ще им позволим да ги осъществят. Убедена съм, че хора като Томата – всеотдайни, безкористни и просветени, ще вдъхновят и други да се борим за своето и ще надвием!

Неслучайно двамата с Белев са отворили плана така, че да се вижда стадион „Българска армия“. Както е известно по настояване на еколозите около Белев бе предложен нов ПУП, според който домът на ЦСКА не може да бъде дори ремонтиран. Което ще доведе и до напускането му от отбора, ако този план бъде приет.

Припомняме, че отпор в ОбС на екилозите и техния рекет дава само групата на ВМРО, предвождана от Карлос Контрера.


One comment

  • Маркони

    23.05.2019 at 9:08

    Тома Белев е доказан некадърник, който съсипа Витоша. Явно сега е хвърлил око и на Борисовата градина.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ