Лична история: „Правих най-хубавия секс с бащата на приятеля ми!“

Секс

Историята, която ще прочетете в следващите редове, е шокираща. Тя е за една любов, която е подложена на изпитание и определено може да ви накара да се почувствате малко ядосани, пише woman.bg. Главна героиня в нея е 20-годишната Ина, която е изпаднала в сложна житейска ситуация и се е обърнала за съвет към професионален психолог. Ето нейния разказа:

„Имам връзка с момче, което е една година по-голямо от мен. Отношенията ни са прекрасни и в момента обмисляме следващата крачка – да заживеем заедно. Засега аз съм при родителите ми, а той споделя едно жилище с баща си. Рядко имаме възможността да бъдем интимни, защото трябва да се съобразяваме с това дали има някой вкъщи.

Веднъж обаче решихме да се отдадем на ласки в леглото, докато баща му беше в съседната стая. Както винаги, сексът беше невероятен и точно по средата, баща му влезе и ни видя. Опитах се да се завия, но вече беше късно. Най-неудобен беше моментът, в който погледът ми се засече с този на бащата. Беше ужасно, толкова се засрамихме и двамата.

Един час по-късно приятелят ми излезе за работа, аз останах да си доспя. След това влязох в банята да се изкъпя. В апартамента беше тихо и реших, че баща му е излязъл, но когато се запътих към вратата, за да си тръгна, той стоеше в хола и сякаш ме чакаше. Стреснах се, не очаквах да се засечем. Приближи към мен, сложи ръце на кръста ми и ме целуна. Каза ми, че никога не е бил по-възбуден от момента, в който ме е видял гола върху сина му. Също така ми сподели, че за него имам най-красивото тяло, което е виждал. Когато му казах, че съм си помислила, че се е ядосал, като ни е хванал в крачка, той отговори, че не е, но много би искал и той да бъде с мен.

Бащата на приятеля ми е 45-годишен, добре изглеждащ мъж. Той е чаровен и интелигентен, а жена му го бе напуснала преди няколко години заради любовника си. Предложи ми да остана и да изпием по чаша вино, а аз не отказах. Отпуснахме се, говорихме си, целуна ме отново и не след дълго правихме секс. Най-хубавият и страстен секс в живота ми! Той е опитен и определено знае какво прави в леглото. Знае точно как и къде да ме докосне. Оттогава досега сме спали заедно няколко пъти, а приятелят ми все още нищо не подозира. Много го обичам, но начинът по който баща му ме кара да се чувствам, е направо влудяващ. Определено изпитвам вина и знам, че не може да продължава така. Какво да правя?“, Ина, 20.

Отговорът на психолога: „Не е учудващо, че бащата на гаджето ти ти се струва невероятен любовник. Все пак той има дългогодишен опит, но от друга страна е ужасен родител. Да поддържа самочувствието си с приятелката на сина си е толкова себично. Съвсем естествено е да бъде привлечен от тялото ти, но това съвсем не означава, че е редно да се поддаде на сексуалните си желания към теб. Ти си идеалната жертва, с която той си гали егото. Караш го да се чувства млад и знае, че може да осъществи фантазиите си с теб, но тази ситуация ще приключи много сълзи, ако не направиш нещо. Седиш върху тиктакаща бомба и ако твоят приятел разбере, ще настъпи огромен разрив помежду ви. Той ще изгуби напълно доверието си в теб и в баща си. Трябва да знаеш, че ако това се случи, и двамата ще обвинят теб. Затова бъди зрял човек и сложи край на отношенията си с баща му, докато все още можеш.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ