Спукаха от подигравки Гери-Никол, ето защо (Скандални кадри)

Гери-Никол

Няма никакво съмнение, че кариерата на Гери-Никол лети с бясна скорост надолу. Певицата сякаш нарочно се стреми да удари дъното и като че ли този път успя.

Поредният провал на екстравагантната изпълнителка е нейното ново парче, озаглавено „Шефе, шефе“.

Безкрайно скучното и дълго видео (почти 5 мин.), с голям зор успя да събере около 200 000 гледания и 5 000 не харесвания в рамките на 24 часа.

Ориенталското звучене на песента е само част от провала.

Публикувано във факти.бг:
Мазни кючеци, подкрепени с неразбираем и доста пошъл текст, се допълват от евтината визия на варненската певачка.

Във видеото Гери-Никол сменя няколко костюма в стила на евтина кючекчийка от крайпътна закусвалня. Лъскавите и кичозни тоалети, с които певицата се кълчи пред камерата, са допълнени от тонове евтини дрънкулки.

Визията, която младата изпълнителка докарва във видеото напомня на евтина и некадърна имитация на Ники Минаж.

Фенове на Гери-Никол не пропуснаха да направят сравнение между нея и позабравената чалга певица Емилия, чиято последна песен – „Акула“ успя да събере над 400 000 гледания за 24 часа, т.е. почти двойно повече от парчето на идолката им.

От 170 коментара, публикувани в профила на Гери-Никол в Instagram, няма нито един положителен.

„Песента съжалявам но не искам да я слушам втори път просто не мога и само на мен ли ми направи впечатление че клипа е мелес между Индия и Арабия“, пише един потребител.

„Принципно не се занимавам да коментирам песни , но тази ме порази с тъпотията и селяндурщината си . Успях около минута да издържа на нея !!!“, коментира друг.

„Пълна излагация пред предишните ти песни опитала си се да създадеш нещо което не ти се е получило ама изобщо“, заявява трети, а четвърти допълва: “Абсолютна глупост и пълна деградация! Това момиче няма да направи една нормална песен! Най-безмислено загубените четири минути от живота ми!, са само малка част от негативните коментари, които се сипят по адрес на Гери-Никол и бозата „Шефе, шефе“.

„Последните ти песни са ужасни“, точно и семпло гласи един от многобройните негативни коментари, които разочарованите ѝ феновете са написали.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ