Не е за вярване: Вижте колко зрители се очакват на последното Вечно дерби за сезона

ЦСКА - Левски

СДВР традиционно обяви сериозна охрана на обществения ред около вечното дерби между „Левски“ и ЦСКА. От полицията предупредиха, че в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част на София. Мачът е във вторник от 18 ч. Ще бъдат затворени улиците около Националния стадион в час пик и ще се пропускат единствено возилата от градския транспорт. Именно затова от СДВР призоваха всеки, който имат път през центъра, да не използва личния си автомобил.

„Няма да се допускат посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Униформените ще следят още за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри)”, поясниха от СДВР.

Иначе феновете на „Левски“ и ЦСКА демонстрират слаб интерес към четвъртото за този сезон вечно дерби. Билети в деня на мача няма да се продават, защото двубоят бе обявен за високорисков, като се очаква на трибуните да има не повече от 10 000 фенове. Притесненията и на двете агитки са, че секторите „Б“ и „Г“, в които по традиция се прави хореография, ще останат наполовина празни и това ще затрудни изпълнението й.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ