Ново бебе в „Откраднат живот“

1558227765_alek2

Актьорската двойка Алек Алексиев и Яна Титова са станали родители за втори път, разбра репортер на „ШОУ“.

Новото попълнение в семейството им е момиченце и се казва Хана. Първото им дете също е от женски пол и носи странното име Ая. Родителите много искали и второто да е момиче, тъй като Ая настоявала затова.

Алек се прочу покрай първия сезон на „Откраднат живот“ с главна роля, но след като се разплете историята с неговия герой той напусна сериала.

След като прекара известно време в Англия, семейството отново живее е България. Тя разказа, че докато са били на Острова, ѝ е липсвала свободата, която има в България – това, че може да направи много неща в един ден, както и това, че говори на собствения ѝ език. У нас не ѝ харесва, че хората са груби помежду си, както и целият хейт, който се излива в социалните мрежи и това, че всеки може да коментира всичко.

За Яна 2018 година е била много важна и в професионално отношение. Тя засне първия си пълнометражен филм „Доза щастие“, който ще излезе в края на 2019 година. Тя е заснела и първия си музикален клип и първия си сериал.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ