Разкриха Марешки как мами на бензиностанциите си и ни удря джоба! Газта уж е евтина, но е пълна с…

7 Dni Bulgaria21.05.201969630
марешки бензиностанция

Фейсбук ври срещу Веселин Марешки. Стотици са вече недоволните клиенти на бензиностанциите и аптеките му, които надигат глас срещу цените и качеството на предлаганите продукти.

При това говорим за хора, които застават с имената си и профилите си, за да разкрият истината за икономическото явление „Марешки“!

7DniBulgaria.bg се натъкна на поредните такива разкрития. Оказа се, че на бензиностанциите на варненския олигарх газта се компресира с въздух и така на практика там плащате най-скъпото зареждане, с което минавате най-малко километри!

За това, както и за качеството на предлагания бензин, се говори още от отварянето на софийския обект на олигарха, на който зареждат основно люлински собственици на евтини автомобили, които са и основния електорат на Марешки в столицата.

И този човек има наглостта да се явява по телевизията и да ни обяснява, че само той може да спре обира на българския народ, като отиде в Европарламента за 20 000 лева заплата.

ВИЖТЕ КАКВО ПИШАТ НЕДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ:

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ