Нинова направи интимни признания, издаде и най-големия си порок

корнелия нинова

За мен Европа е възможност за по-висок стандарт и от нас зависи дали тази възможност ще стане реалност. Най-големият ми порок са цигарите, а любимият ми действащ политик е Стефан Данаилов. Така започна да отговаря Корнелия Нинова в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия на блиц въпросите на водещите Аделина Радева и Виктор Николаев.

„Срамувам се от това, че сме най-бедни. Минималната работна заплата трябва да е 660 лева. Ние искаме тя да е 60% от средната”, заяви тя.

Лидерката на БСП призна, че тя и мъжът й живеят с около 2 500 лева на месец. Нинова призна и кога за последно си е позволила да си поплаче искрено:

„Последно плаках, когато почина татко. Много плаках, хора сме”, заяви тя.

„Борисов се притеснява от евентуална загуба и си търси предварително оправдание за нея, като говори за заговори”, заяви Нинова в отговор на думите на Борисов, че ни чака нова афера „Костинброд”.

Тя заяви, че най-големият ѝ порок са цигарите, гордее се най – много със сина си, а за последно е почивала в Мизия по Великден и в Гърция миналото лято.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ