Вдовицата на Шарлопов свали траура, намери утеха в обятията на друг

Стефан Шарлопов

Година и три месеца след смъртта на предприемача Стефан Шарлопов, младата му вдовица Бояна е свалила траура и вече лети на крилете на любовта с нов мъж. Досущ като в американския романтичен трилър „Бодигард“, 36-годишната дама е намерила утеха в прегръдките на своя телохранител, твърди „Уикенд“.

Съпругата на нашенския Доналд Тръмп и мускулестият младок буквално са неразделни, тъй като и професията му налага да е плътно до нея. Гардът съпровожда госпожата не само на бизнес и лични срещи, но и когато ходи на фризьор или шопинг.

Макар Бояна и охранителят да се стараят връзката им да е дискретна, служителите на Шарлапова са забелязали прехвърчащите флуиди. Днес никой от подчинените на дамата няма съмнение, че сърцето й пак е заето.

Докато покойният хотелиер бил жив, съпругата му имала огромен респект от него. По онова време тя водела доста скромен начин на живот. Сега пък е променила коренно битието си, а и визията си.

Навремето Бояна не давала поводи съпругът й да се съмнява във верността й. Цялото й внимание и време било насочено към четирите им деца – две дъщери и двама синове близнаци. Маститият предприемач обаче все пак ревнувал 20 години по-младата си съпруга и не й позволявал да носи по-разголени дрехи.

Хотелиерът издъхна в съня си от сърдечна недостатъчност на 5 февруари 2018-а. Бояна месеци наред спазвала благоприличие и носела тъмни дрехи, но в един момент свалила траура. Подменила и изцяло гардероба си – днес в него има доста минижупи и секси рокли. Вдовицата започнала да харчи и пари за разкрасителни процедури. Тя е надарена с хубост по рождение, но вече наближава 40-те и трябва да взема мерки, за да съхрани младостта си за по-дълго.

Малко преди да почине, Шарлопов подарил на жена си нов джип „Порше“. С въпросното луксозно возило напоследък Бояна все по-често отскачала до Сандански, откъдето е родом новият й любим. 36-годишната дама заяви неотдавна, че не й се иска да остане сама до края на живота си. Думите й бяха изтълкувани като индиректно признание, че сега тя има до себе си нов мъж.

„Не съм си определила време: 2 години, 3 години ще тъгувам и ще бъда нещастна, а после ще се впусна в любовта. То просто идва в един момент и те удря като гръм от ясно небе. Ставаш глупав…Това е много хубаво нещо, но не зная кога… Когато – тогава“, каза синеоката красавица.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ