Лидер на ВМРО със зловеща прогноза за „Българска армия“, чака ли го стадионът на ЦСКА съдбата на Витоша

k4

Лидерът на ВМРО в Софийския парламент Карлос Контрера алармира, че рекетът на зелени талибани и псевдолиберални формации ще обрече на разруха стадион „Българска армия“ в Борисовата градина.

Както вече писахме, Контрера е единственият политик, който системно повдига този въпрос в ОбС, но засега среща жесток отпор от споменатите вече партии и формации.

Ето какво алармира Карлос Контрера:

Току беше анонсирано, че проектантът Ковачев е готов с подробния устройствен план на „Борисовата градина“, и зелените талибани наскачаха. Въпреки че планът е доста рестриктивен и в някои отношения ще попречи на функционирането на „Борисовата градина“ като обществено място за отдих и спорт, самозваните еколози искат още и още рестрикции. Атаките са очаквани и само времето ще покаже чий интерес обслужват.

Рекетът започва. Направен е явен опит в самия план да се блокира реконструкцията на стадион „Българска армия“. Предвижда се само възможност за поставяне на леки козирки над трибуните и нищо повече. По този начин съоръжението се обрича на забвение, защото няма как да покрие най-новите стандарти и изисквания.

 

Отново се пречи на развитието. Зелени, ДСБ, Да, Българии и всякакви присъдружни им либерали започнаха да вдигат вой до Бога и да сугестират гражданите, че планът трябва да е още по-рестриктивен. Бяха вкарани веднага опорките за някакво фамозно застрояване, включи се машината за фалшиви новини за намаляване на зелените площи. С лъжи и манипулации целта е да се пречи на всички и на всичко.

Планът тепърва ще се обсъжда и всички разумни граждани този път сме задължени да се преборим за приемането на нормални правила, които нямат да блокират отдиха и спорта в парка. Време е да дадем отпор на това, в противен случай ни чака ситуацията като с лифтовете на Витоша – разруха, никакво развитие и многогодишни саги.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ