Става доста напечено: Затвор грози сина на Аня Пенчева след масовия бой

Аня Пенчева

Затвор грози един от най-добрите ни състезатели по мотокрос Ангел Караньотов. Както вече стана ясно, той беше задържан, след като заедно с гаджето си Ива Русинова, се замесиха в кърваво меле. Екшънът избухва в неделя вечерта на летището в Сапарева баня.

Караньотов и половинката му – най-атрактивната жена, дрифт пилот у нас, вече дадоха показания.

Пострадал е 38-годишният бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София, който е изпратен по спешност в столичната болница „Пирогов“ със счупена челюст.

„Образувано е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда. Арестувани са двама души – момче и момиче“, коментира Катя Табачка, говорителка на Областната дирекция на МВР – Кюстендил.

Предстои разследване по случая и разпит на свидетели. Ще бъде назначена експертиза, която категорично да докаже дали пострадалият в боя е получил счупване на челюстта и как точно е станало това.

Ако се потвърди сериозното нараняване, то на участниците в сбиването ще им бъде потърсена отговорност за причинената средна телесна повреда, обясняват юристи. При положение, че се докаже, че Ангел Караньотов е участвал в мелето, най-тежкото наказание, което може да получи, е попадане зад решетките.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ