Гербаджия направо уби Цветанов! Апартаментчика пасти да яде, вижте какъв…Манастир има този (снимка)

георги икономов, цетан цветанов

Кметът на община Банско Георги Икономов се шири в къща за милиони. Имението е толкова обширно и голямо,че местните жители на курортния град с право я наричат „Малкия Рилски манастир“.

Масивната триетажна  постройка се намира точно  зад хотел „Глазне“ в Банско.Едва ли някой ще сбърка баровското имение, защото размерите му са внушителни.

Кметът Икономов се е нанесъл в хубавата къща в края на 2018 година  и с право можем да кажем,че е новодомец. Местните разказват, че дизайнът на обзавеждането е последен  писък  в модата. Мебели, аксесоари, килими, завеси, осветление… всичко е от скъпо по-скъпо.

За изненада на всички къщата не е строена с европари и не е къща за гости. Банскалии   коментират, че не е възможно да е  построена със спестени пари от заплати.

Така Икономов сложи в малкия си джоб своя политически гуру Цветан Цветанов. Апартаментчикът си има само къща с асансьор, а Икономов – цял манастир.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ