Това е любимата поза в леглото на 29% от жените, докарва им огромно удоволствие

Секс

Проучване на учени отговори на един от най-любопитните за повечето мъже, а и за някои жени въпрос – коя е любимата секс поза на представителките на нежния пол.

Сега ще ви разкрием и класацията с позите в секса, които най-много харесват на дамите. При наличието на Кама сутра и всички възможности, които тя разкрива пред нас с идеите си, едва ли е лесно сами да се досетите коя е позата, която всяка жена предпочита.

Последната направена анкета от специална организация обаче показва, че една позиция е фаворит сред дамите с цели 29%.

Става въпрос за „мисионерската“ поза.

Веднага след нея обаче в класацията се нарежда „задната” или по-известната като „кучешка” поза. 27% от анкетираните дами Са гласували за нея и са споделили, че това е най-добрия начин да се отърват от напрежението и да достигнат о оргазъм

Третото място е превзето от друга сравнително традиционна поза. С 19% на тази позиция се нарежда „Ездачката”. Явно не малък процент от дамите обичат те да контролират нещата в спалнята и това ги възбужда.

Проучването е направено сред 2000 жени, които са решили да разкрият повече за сексуалния си живот.

Според експерта Анабел Найт много девойки обичат „мисионерската”, защото изисква повече контакт с половинката и присъства моментът „тяло в тяло – кожа в кожа”.

Много от жените признават, че в тази позиция се чувстват по-романтично и някак свързани с половинката, а междувременно това ги възбужда допълнително.

Въпреки че това не е най-добрата позиция, за да може да си поиграете и с клитора, но явно това не пречи на представителките на нежния пол да достигнат до сюблимния момент.

В проучването 51% от дамите са признали, че най-страстно им се вижда да правят секс в кухнята. А 47% пък залагат на колата. Цели 14% пък споделят, че биха били палави на работното място.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ