Без капчица срам: След Галена и нейна колежка се пусна гола от ваната (Кадри за възрастни)

1547460938-lorena3

Фолкпевиците са популярни със своя сексапил и фриволно поведение. Често провокират въображението на силния пол с разголени фотоси.

Набиращата все по-голяма популярност Лорена нажежи страстите с последната снимка в профила си във Фейсбук. Тя публикува фотос от ваната в дома си и без свян реши да покаже на целия свят прелестите си. Друг е въпросът кой е направил този провокативен кадър и защо се крие зад апарата. И дали певицата пази в телефона си по-еротични снимки със своя фотограф.

Лорена е сред най-близките приятелки на Галена. Заедно са учили в Широка лъка, но започва професионалната си кариера на певица едва десетина години след нея. Още с първата си песен бележи огромен успех. Бързо осъзнава, че в тази професия е нужно малко повече сексапил, затова в един от последните си клипове се снима по бельо.

Явно сега е решила да разшири кръга от фенове като ги придърпа с пиперливи фотоси. А по-загорелите мераклии веднага се запитаха дали и тя няма клипче във ваната, с каквото преди време се похвали нейната приятелка и колежка Галена.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ