Григор сринат и размазан, случи му се най-лошото

Григор Димитров

Григор Димитров е тотално сринат психически след неспирните провали на корта. Най-добрият български тенисист изживява за първи път такъв кризисен период. Той се дъни на абсолютно всеки турнир на клей, на който участва от началото на годината. Даже и на утешителния в Женева, където трябваше да възвърне самочувствието си, удари на камък. Така се удари, че душевната му болка е вече нетърпима.

„Той се държи пред камерите. Опитва се. Но вътре в себе си ги преживява много тежко нещата. Съсипан и размазан е. Гришо ще потърси спасение в психолог. Няма нищо срамно. Много спортисти са го правили, правят го и ще го правят. В момента търси добър специалист в тази област, който да го извади от състоянието”, коментират пред колегите от БЛИЦ близки до хасковлията, който на 16 май навърши 28 години.

Както е известно, Григор отскоро има нов треньор – Радек Щепанек, който в тандем с легендарния Андре Агаси се опитва да му помогне.

„Проблемът не е спортно-технически. Григор тръгна рязко надолу, след като остана без жена до себе си. Всичко това се отразява най-вече на мястото, от което той си вади хляба – тениса. Така че – ако ще и най-добрият треньор по тенис на света да дойде, трудно ще изправи Гришо на крака. Поради тази причина той търси психолог. По всичко личи, че само там е спасението”, добавят информаторите.

Тази вечер е жребият за втория турнир от Големия шлем за годината – „Ролан Гарос”. Малко след 20 часа Григор Димитров ще научи съперника си за първия кръг на Откритото първенство на Франция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ