Безумен скандал между съпрузи разтърси ефира (Снимки)

60728499_1173025592875373_5880010429534568448_o

Пореден бурен скандал раздра ефира на Нова телевизия. След като миналата седмица една от двойките в риалити шоуто „Женени от пръв поглед“ направи цяла България свидетел на чутовен спор, в последния епизод скандалът не само, че не спря, но и придоби нови висоти.

Светозар продължава да чувства Таня като студена и контролираща и определено се нуждае от помощта на Маги Ангелова, за да успее да проведе разговор с нея. Таня от своя страна се чувства заплашена и манипулирана от него и признава, че се съмнява в неговата искреност. Зрителите на предаването се чудят каква е причината за шизофреничното поведение на Светозар?

Въпреки че заминаха заедно на почивка в Копривщица, едно леко спречкване за вечерята се превърна в огромен скандал и придоби апокалиптични размери. Светозар си позволи да замери чисто новата си съпруга със салфетка и това отприщи гнева на Таня.

„Познавам те от 10 дни, какво си позволяваш! Не умееш нищо да правиш! Само имаш претенции! Нищо вече няма да продължава – няма да има вечеря, брак или шоу! Всичко свършва. Ти доведе нещата дотук с поведението си. Цяла седмица получи точно това, което искаше. Защо си помисли, че аз искам да съм с теб и да съм твоя съпруга или пък да живея с теб. Взе се много на сериозно“, избухна тя.

„Ти хапчетата ли не си си пила“, отвърна лаконично Светозар.

„Те нямат общо с поведението ми! Шизофренично е поведението ти, а аз съм последователна в поведението си! Спирам дотук с всичко. Отивам и си лягам. Ако се доближиш до мен, ще извикам полиция. Ако ми кажеш и една дума, ще извикам полиция. Утре си събирам багажа и се прибирам в „Овча Купел““, заяви твърдо Таня.

По-късно пред камерите треньорката по художествена гимнастика заяви, че повече от 48 часа тя е обиждана и се е опитвано да бъде провокирана: „Той се опитва да ме изкара виновна, защото просто иска всичко да свърши. Има го. Не издържам“, призна Таня.

Другата двойка, която предизвика лавина от коментари в интернет, са Юлия и Михаил. След еуфорията от сватбата, те се чувстват като напълно непознати. Въпреки че той се подстригва, за да стане по-привлекателен в нейните очи, тя твърди, че физическото привличане между двамата е не повече от 10%. Най-големият проблем между двамата всъщност се оказва комуникацията. Юлия е затворена и не може да изрази желанията и чувствата си, а Михаил не успява да надскочи баналните разговори и да поговори открито с нея за нещата, които го вълнуват.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ