Болест тръшна Преслава на легло, феновете й са притеснени (Снимки)

1558599607_preslava

Топ звездата Преслава го е закъсала сериозно със здравето. Чалга дивата отмени всичките си изяви по здравословни причини, научи наш репортер.

Младата майка е покосена от сериозен вирус, който за неопределено време я затвори у дома. От музикалната компания на певицата издават, че тя е в много тежко състояние и не се знае кога ще започне отново да работи.

Преслава не е от певиците, които се щадят. Само месец след като роди дъщеря си Паола тя хукна по чалготеките. През останалото време пък гледаше да бъде добра майка и полагаше неимоверни грижи за малкото сукалче.

Липсата на почивка се отрази на имунитета на фолк гърлата, която в момента е на легло и не може дори името си да каже. Плътно до нея е нейният приятел Павел, който също е притеснен за състоянието на жена си.

Болестта на Преслава отложи поети ангажименти отпреди година и то точно по време на баловете. Заведения негодуват, че програмата им пада, а в замяна фирмата не може да им предложи нищо на нейното ниво, тъй като всички топ изпълнители са ангажирани отдавна.

От друга страна пък нейните почитатели са силно притеснени и не спират да пишат на нейната официална страница във „Фейсбук“. „Със здравето не бива да се правят компромиси никога .Дано се оправи бързо и да се замисли,кои са и приоритетите .Не всичко е пари ,а здравето с тях не можем да купим..“, пишат те.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ