Веселин Марешки не си дръпна линията и направи егати панаира в БНТ! За този ли ще гласувате?

1

Водачът на евролистата си Веселин Марешки приключи по-рано участието си в  БНТ, а зрелите се чудеха дали причината не е, че не си е взел линията.

Докато посочваше  кои са измамниците в българската политика, според него – Николай Бареков и Димитър Байрактаров, които излъгали българите с обещанията си за високи пенсии, безплатно образование и даряване на еврозаплатата, Марешки намеси и Ангел Джамбазки как подкрепил Инстанбулската конвенция.

По-рано днес в друго предаване, Джамбазки показа, че Марешки е подкрепял конвенцията. На въпрос на водещата за неговата подкрепа, той се разпали и заяви, че не иска да се припомня това: „Аз не съм бил евродепутат и не съм гласувал никога, оставете моята позиция, как съм се извъртял?!“

Той продължи да твърди, как е гласувал Джамбазки за Истанбулската конвенция, как Бареков и Байрактаров са обещавали ниски пенсии, а той обещал ниски цени на горивата и  ги изпълнил.

Накарая отказа да отговаря на последните въпроси и си подари времето на водещата, защото вчера се възхищавала на бизнеса на свой гост, а не се възхищавала на неговия.

С което повдигна въпроса пред оредяващите му избиратели: За този ли ще гласувате?


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ