Ракът съсипва Нана Гладуиш, водещата на „Съдебен спор“ се влошава, случи се най-лошото

нана1

Нана Гладуиш изненадващо изчезна от родния ефир. Вместо нея, в предаването „Съдебен спор” миналата събота и неделя се появи актрисата Лара Златарева. „Да водя това предаване е сбъднатата ми мечта. Обстоятелствата го изискват”, лаконична бе за причините за рокадата бившата водеща на легендарното детско предаване „Милион и едно желания”, пише „Уикенд“.

Смяната на двете водещи не била планирана. Влошаване на състоянието на болната от рак Нана наложило екипът спешно да потърси неин заместник. Зрителите на съботно-неделното сеирджийско предаване също бяха озадачени от липсата на своята любимка.

При всички отсъствия на Гладуиш заради лечение или изследвания в чужбина неин заместник бе съдията Иван Сотиров. Този път продуцентите решили да вкарат нова водеща, тъй като очаквали Нана да отсъства за по-дълго време. Появата на Кака Лара не допадна особено на зрителите. От липсата на Гладуиш не бе очарован и Иван Сотиров, който обсипваше с комплименти любимата си Нана за нейния стайлинг. Юристът хладно поздрави нейната заместничка, без да я окуражи за нейния дебют в предаването.

„Буквално в последните дни ми се обадиха и ме ангажираха да сменя Нана. Много се притеснявах да не изложа и нея, и редактора Жоро Игнатов. Иска ми се да се представя по възможно най-добрия начин. Дано се е получило и не съм разочаровала хората”, призна Кака Лара.

Не е тайна, че Нана се намира в един от най-трудните периоди в живота си. През последните няколко месеца тя драстично се стопи до 50 кг, а заради многобройните химиотерапии косата на водещата опада и известно време тя водеше предаването с дълга руса перука. 5 години след като пребори рак на лявата гърда, по време на контролен преглед, лекарите отново откриха карцином, този път на дясната й гърда. Дълго време водещата пазеше зловещата новина само за най-близките си хора. „Човек се надява, че когато един път преодолее такава битка, няма да му се налага да я води втори път”, разкри за драматичната си битка Нана.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ