Преслава слиза от сцената

Преслава

Преслава слиза от сцената за неопределено време. Тежък пролетен вирус повали фолк певицата, пише „България днес“.

Заради заразата изпълнителката ще пропусне всички свои участия около абитуриентските балове. Това време на годината чалгата традиционно се радва на добри финансови постъпления.

Преди да се разболее графикът ѝ с участия е претрупан. През изминалата седмица Преслава трябваше да пее в Пловдив, после в софийска дискотека, а следващите два дни да извива глас във Варна и Слънчев бряг. Тези и следващите ѝ участия са отменени, стана ясно от съобщение на продуцентите.

Неофициално се коментира, че хонорарът на фолкаджийката варира между 9000 и 10000 лева, така че щетите ще са много сериозни.

„От името на музикална компания „Пайнер“ и телевизия „Планета“ искаме да ви информираме, че клубните участия на Преслава за момента се отменят по здравословни причини. Молим всички абитуриенти, почитатели на поп фолка и собственици на клубове за разбиране и да ни извинят за причиненото неудобство“, гласи разпространената информация.

Певицата ще се подложи на домашно лечение.

„Преслава има здравословни проблеми, не искаме да се задълбочаваме повече в тази лична тема. Възстановяването ѝ ще отнеме около 10 дни и отново ще се завърне на клубната сцена“, коментираха пред изданието от „Пайнер“.

Новината за отсъствието разочарова абитуриенти, които специално са избрали дискотеките, за да видят на живо и да купонясват с любимката си. В социалните мрежи дори се появиха призиви да им върнат парите, които са платили като капаро на нощните заведения.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ