Инсулт покоси близък на продуцента Евтим Милошев, точно както д-р Кръстева на финала в „Откраднат живот“

евтим милошев1

Зловещо предзнаменование е вплетено в сериала „Откраднат живот“. В края на обичания от много зрители български филм д-р Кръстева получи инсулт, но бе спасена много скоро от вълшебна инжекция на д-р Табаков, а реакцията на лекарите бе като по ноти.

Същото се случило и в реалния живот – на близък на продуцента на сериала Евтим Милошев.

През изминалата вечер на мой близък се случи това, което се случи с доктор Кръстева и последвалия положителен изход от ситуацията – за пореден път се изумихме как този сериал отразява действителността и ситуациите, пред които се изправяме. Дали ще има осми сезон предстои да разберете“, загатна пред зрителите продуцентът на двете заглавия Евтим Милошев. Най-вероятно 8 сезон ще има, тъй като финалът на филма заплете няколко нови сужетни линии, една от които с осиновяването на бебето Диана и със съдебното дело срещу д-р Стилянова.

Стотици фенове отпразнуваха дългоочаквания финал на седми сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и развръзката на „Дяволското гърло“ в специална прожекция с екипа и звездите на хитовите продукции „Любовта е движеща сила както за лекарите в „Откраднат живот“, така и за самите нас, за работата ни в този проект, който е толкова специален, каза Милошев.

Минути след като научиха кой е убиецът, феновете на „Дяволското гърло“ се срещнаха с Владимир Карамазов, Теодора Духовникова, Васил Банов, Валери Йорданов, Христо Петков, Мак Маринов,Павела Апостолова, Деляна Хаджиянкова и екипа, за да научат как е създадена и заснета историята на фона на красивите Родопи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ