Мълния: Корнелия Нинова е в амок, хвърли в шок БСП! Изхвърля доверен човек, заменя го с Велизар Енчев

корнелия нинова

Изпадналата в пълна истерия от лавината социологически данни, които сочат провал на БСП на евровота, лидерка на партията Корнелия Нинова хвърли в шок социалистите на финалната права на кампанията.

През последните два дни обезумялата от предстоящата загуба на изборите Нинова е сменила позивната към близкото си обкръжение по места да гласуват с преференции за седмата в листата Деница Златева, за да измести от петата позиция омразния ѝ президент на ПЕС Сергей Станишев, когото социалистите сами кандидатираха за евродепутат на инфарктен 9-часов пленум на Националния съвет, като бламираха лидерката си.

От два дни в цялата бургаска област обикаля нова позивна на Нинова червените да гласуват преференциално за десетия в червената евролиста Велизар Енчев. Причината за промяната е, че всички проучвания на ръководството на столетницата сочели, че Деница Златева няма никакви шансове да събере преференциален вот, тъй като била слабо позната и нехаресвана в партията.

Върхушката на „Позитано“ 20 още повече засилила паниката си, установявайки, че за разлика от лансираните от Нинова кандидати, Станишев събира огромен брой преференциална подкрепа на социалистите, която със сигурност ще го изстреля на по-предни места в евролистата и той може да измести не само четвъртия любимец на Нинова – бившият шеф на кабинета на Румен Радев Иво Христов, когото червените не харесват, но дори да подпре и даже да избута водачката Елена Йончева.

Затова Нинова и кликата ѝ, окупирала столетницата, издали нова заповед – социалистите да гласуват преференциално за връткавия Велизар Енчев.

В БСП и по местата, където това нареждане и пристигнало, обаче недоумяват защо лидерката им е решила, че бившият служител на Държавна сигурност, писал отвратителни доноси срещу жена си и приятелите си, може да събере повече преференции, тъй като в столетницата по принцип имат лошо отношение към хора, които са напускали партията, влизали са в други политически сили и са говорили срещу нея от техните позиции, а сетне са се върнали и веднага са се лепнали на хранилката ѝ.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ