Два мача, една титла! Всичко се решава днес

ЦСКА, Лудогорец

Два мача днес ще решат кой ще бъде шампион на България. Настоящият първенец Лудогорец има една точка аванс пред втория ЦСКА и държи съдбата на трофея в ръцете си. Разградчани посрещат Черно море на своя стадион от 20:00 часа, а в същото време „червените“са домакини на Ботев (Пловдив). Победа на момчетата на Стойчо Стоев прави Лудогорец шампион независимо от резултата на „Българска армия“. Всякакъв друг резултат в Разград може да направи ЦСКА първенец.

В Лудогорец са наясно, че държат съдбата в ръцете си и могат около 22:00 часа да вдигнат осмата си поредна титла. Трябва само да победят Черно море. Стойчо Стоев обаче има много проблеми и трябва да се оправя без голмайстора Клаудиу Кешерю, лидера Марселиньо, друг основен играч – Вандерсон, както и Станислав Манолев. В същото време треньорът на Черно море Илиан Илиев е черна котка за разградчани и има 4 победи над шампионите с три различни отбора. „Моряците“ са без капитана си Георги Илиев и вратаря Георги Китанов, който е преотстъпен от ЦСКА на „Тича“.

Всички тези обстоятелства около състава на Лудогорец дават надежди на ЦСКА. „Червените“ ще бъдат без Турицов и Малинов, но всички останали играч са на линия за треньорския щаб, който е воден от Добромир Митов. Ботев ще бъде без един от основните си играчи – Антонио Вутов, а в тима на Николай Киров също може да има рокади.

Интригата се пази до последния момент и всичко ще се реши тази вечер от 20:00 часа. Кой ще бъде шампион и за кого ще бъде разочарованието? Предстои да разберем!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ