Кирчо Домусчиев и ТИМ еваха мамата на Бойко Борисов предизборно! Ако ЦСКА пребие премиера, те са виновни

бойко борисов, кирил домусчиев

Любимият олигарх на сърцето Бойково – Кирил Домусчиев, му ева майката предизборно. В компания с ТИМ делиорманският богаташ разигра мача Лудогорец – Черно море по такъв начин, че 10 000 на „Българска армия“ да скандират „Бойко Борисов пе.ерас, пе.ерас“!

Минути след завършването на ЦСКА – Ботев, главната тема в червените форуми е как да бъде наказан Бойко Борисов в неделя. Откакто видният левскарин е премиер, „армейците“ не са видяли титла. Сега тя се появи на хоризонта и големите мъжкари от ТИМ пратиха хлапетата на заколение в Разград.

И този театър с това, дето ЦСКА хванали вратаря и резервата му на мача в „Тича“ е пошла история. Която пак, поради предизборните времена, ще бъде вписана в сметката на Борисов.

Феновете на ЦСКА отдавна му имат зъб. И в неделя ще се почувстват силни да му върнат за всичко. И да знае Борисов, ще го направят! Защото те достъп до Домусчиев и ТИМаджиите нямат. Но изборите им дават такъв до Бойко. И ще го халосат по главата. Я с БСП, я с ВМРО.

И ако Борисов е големият губещ в неделя, трябва май да види и голямата сметка на Кирил Домусчиев и ТИМ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ