Ужас за ЦСКА и Гриша Ганчев: Край с „Българска армия“, ако искат да се махат, реши вторият човек след Фандъкова

Гриша Ганчев2

Шокираща новина долетя до ЦСКА! Червените са поставени в цайтнот по случая със стадион „Българска армия“. При това от втория човек в общината – шефът на Столичния Общински съвет Елен Герджиков.

Той е категоричен, че ремонт на „Българска армия“ във варианта, в който искат Гриша Ганчев и Инджов е на практика невъзможен. „Могат да поставят козирки, но дотам. Никаква сеч, никакви разширявания, никакви реконструкции“, разкрива Герджиков в интервю за медия, близка до Зелените еко-рекетьори.

И намеква, че отборите, които играят на стадиони в Борисовата градина, ако не са съгласни с предложените козметични варианти, могат да си търсят нови съоръжения за игра.

Припомняме, че плановете за ремонт на „Българска армия“ предвиждат премахване на пистата, вкопаване на стадиона, вдигане на нови трибуни в два от секторите и тотално покриване с козирка. При новия ПУП обаче това е немвъзможно.

Допълнителен проблем за „армейците“ е, че в ОбС те имат подкрепата единствено на групата на ВМРО, докато ГЕРБ, БСП, ДСБ и „Да България“ се обединиха около новия рестриктивен план по отношение на стадиона на ЦСКА.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ