Ангел Джамбазки: Поведението на „Атака“ беше непочтено по време на кампанията, Валери Симеонов постъпи като мъж

Ангел Джамбазки

„Поведението на „Атака“ беше непочтено по време на кампанията. В личен план, всяка една клевета и лъжа ще мине през съда. С удоволствие ще настоявам да показваме осъдителните присъди. Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания. Това заяви в ефира на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО. Той се пошегува с Ади и Виктор, че ако открият негов апартамент, може да му кажат и да ходят да вдигнат купон в него.

„Говореха имам ли мезонет, тризонет, дали е на братовчед ми. Въобще, говориха една гнусна история. Това ще мине през съда. Всеки от нас, който е засегнат, ще си потърси правата в съда“, закани се Джамбазки.

„Когато създавахме „Обединени патриоти“ може би не се договорихме напълно. Все пак, като имаме по-висок резултат от останалите, не значи, че сега ще искаме някакво предоговаряне на коалицията“, добави евродепутатът, чието мнение обаче е в противоречие с това на лидера му Красимир Каракачанов, който вчера сподели пред част от журналисти, че ще се говори за предоговаряне след тези изборни резултати.

„Важно е да не сме уязвими от гледна точка на непоследователно поведение към партньорите ни. Не може един да пали тока, а друг да минава след него и да го гаси. Трябва да седнем и да поговорим какво ще правим оттук нататък. Няма да поставяме ултиматум. Всеки да види резултата си“, каза той.

„Местните избори още са далече, не знам дали ще излизаме сами или заедно. Ние сега им предложихме да сме заедно, те не пожелаха и резултатите говорят. Това е сякаш да настъпиш една мотика и да те удари по носа“, заяви Джамбазки.

„Андрей Слабаков има учудващо висока подкрепа, въпреки че не е правил кой знае каква кампания. Ние сме избрали хора, които, ако отидат в европарламента, ще представят страната ни достойно. Андрей не правеше някаква кампания, той не е обичайният политически човек“, заяви евродепутатът, добавяйки, че режисьорът може да мине на второ място в листата заради преференцията.

„Валери Симеонов ми се обади да ме поздрави. На него чест му прави, той се държа почтено в кампанията. Волен не ми е звънял, но може да не е успял да се свърже. Валери Симеонов понякога има емоционални изблици, които минават добрия тон, но не говори гнусотии. Много мъжка постъпка, че ми се обади“, завърши той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ