Марешки си купи вехта царска красавица! И въпреки това ни хвана гнус да гласуваме за него

веселин марешки

И магарето на тези избори се казва Веселин Ма(га)решки!

Рекултивиран от Цветан Цветанов, пръскащ милиони за предизборна кампания, варненският олигарх трябваше да е почвата, на която да избуи новата националистическа формация. Да се възползва от разединението на Патриотите, да атакува с просташка лексика ВМРО, да прави каквото си иска само и само утре той е бутона, с който Цветанов да управлява парламента. А може би и Борисов.

Е, след опукани над 3 милиона лева само в тази кампания, Марешки продължава да си е обикновено политическо магаре. Само реве, но никаква работа не върши.

Като цяло „Воля“ бе структурирана, за да влезе в последния парламент с около 10 процента. Затова държавата си затваряше очите пред бензиново-аптечните извращения на Марешки. Отглеждаше си го с любов, на каквато може да се радва само една патерица, когато собственикът й е в гипс.

Арогантността на Марешки в бизнеса, се пренесе и в политиката. Той реши, че където плаща, нищо друго не върви. Даже и опонентите му. И сбърка. Фейсбук му размаза мутрата. Ако имаше още седмица господинът с десетте процента, даже нямаше да влезе в Парламента. Защото в социалните мрежи му извадиха насраните гащи, които той така добре переше дотогава пред обществото. И задникът му лъсна.

За тези избори аптечният олигарх си взе поука. И изсипа маса пари. В рекламната агенция на една трибуквена варненска групировка. И говори се близо половин милион на една повехнала царска красавица. Била много добра в промоцията във Фейсбук на стоки от първа необходимост. Фирмата де. А Марешки ни е последна необходимост! И колкото и да ни го представяха като първа, не хвана декиш. Нещо повече, Фейсбук пак събори Марешки. При това лично неговият.

Благодарение на умопомрачителния брой спонсорирани публикации, недоволните от натрапеното им явление „Марешки“ намериха място, където да говорят. И така от коментарите под спонсорираните марешки материали разбрахме:

Колко жалки са заплатите на работещите в бензиностанциите му

Какъв е ценза на тези в аптеките му

Как резервоар за 20 литра газ побира по счетоводна бележка 25

Кои хапчета са забранени за внос у нас, за да се продават 5 пъти по-скъпите варненски такива, препакетирани в руско село

Колко милиона е похарчил за коли и самолети Марешки

Как е подкрепил Истанбулската конвенция

Как се е вързал с наместник на турското разузнаване у нас

И още, и още, и още…

Общо взето научихме всичко, за да ни хване гнус да гласуваме за Марешки.

И не гласувахме!

Май двамата с учителя Цецо от тук нататък ще имат една съдба…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ