Нов скандал! Фандъкова отпусна егати парите на онези, дето скандират „Бойко Борисов, пе.ераст“!

8

Столична община продължава да захранва с пари грантадижии, които иначе заработват като професионални протестъри срещу Бойко Борисов. За това алармира лидерът на ВМРО в столичния Общински съвет Карлос Контрера.

Интересното е, че грантаджиите с тези общински пари спонсорират и своята си политическа формация. Което е поредно доказателство, че Радан Кънев и Христо Иванов са на хранилката на Бойко Борисов и Фандъкова. Нищо, че ги плюят.

Вижте какво публикува той за изедниците на народна пара, като показа и проекта:

Софийският университет, Столична община и една камара соросоидни грантаджийски НПО-та картографират фашизоидните движения и творят политика срещу омразата.

Стана практика на колегите от ГЕРБ в СОС да пускат през разни програми с общинските пари „бял хляб“ на разни грантаджии. Същите тези, които от сутрин до здрач плюят Фандъкова и Борисов.

Иначе борбата с омразата и с митичния фашизъм се оказа едно хубаво трудоустрояване. Алма Матер не ми се и коментира даже по тая тема. Науката отдавна отстъпи място на политическата коректност…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ