Този арестуван гербер утрепа Цветанов! Неговият апартамент е 1000 квадрата!

17

Апартаментът на арестувания кмет на район Северен в Пловдив Ральо Ралев е с площ 1000 квадратни метра. Жилището е мезонет. Той е на последния етаж на сградата Royal Hill на бул. Шести септември 35-А в Пловдив, който според съседи е обитаван от арестувания кмет на Северен Ральо Ралев, е собственост на фирма Балканика ЕООД. Това установи проверка на TrafficNews в Имотния регистър.

И то с впечатляващата площ от 540 квадрата плюс още толкова голяма тераса.

В тази площ влиза огромната тераса разположена както на покрива на мезонета, така и на покривното пространство на съседната секция на кооперацията. Както 19’ вчера Ви съобщи Ралев си има дори личен асансьор по подобие на Цветан Цветанов. Според подадената от него декларация той е позволил всичко това единствено със заплатата си, която е в размер на 1200 лева месечно.

Първоначално проектът е бил за 7 етажна сграда, като видно и от настоящата конструкция съседната секция е 7 етажна. На по-късен етап обаче инвеститорът фирма Балканика е допълнила проекта и сградата е увеличена с още един етаж, който е превърнал жилището от 250 квадрата в мезонет с двойна квадратура, като терасата на седмия етаж е остъклена и функционира като зимна градина на луксозното жилище. Достъпът до последните два етажа е контролиран, като до там асансьорът се качва само със специален чип.

Според съседи живеещи в кооперацията, жилището е довършено окончателно в началото на тази година и те виждали Ралев там от няколко месеца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ